ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.01.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2904
Про надання в оренду та встановлення орендної плати Акціонерному товариству «Укрпошта» (с. Сівка-Калуська, вул. Івана Франка, 57)  

      УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
25.01.2024     №   2904
 Про надання в оренду та встановлення орендної плати Акціонерному товариству «Укрпошта»              (с. Сівка-Калуська, вул. Івана Франка, 57)
 
м.Калуш
(шістдесята сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
          Керуючись ст.29 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», розглянувши звернення Акціонерного товариства «Укрпошта», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада 
ВИРІШИЛА:
1. Доповнити перелік майна комунальної власності Калуської міської
територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (перелік другого типу), затверджений рішенням Калуської міської ради від 23.12.2020 №147 «Про затвердження переліку об’єктів, комунальної власності Калуської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (Перелік другого типу)» таким об’єктом:
- приміщення  площею 22,5 кв.м (с. Сівка-Калуська, вул. Івана Франка, 57).
          2. Надати АТ «Укрпошта» в оренду нежитлове приміщення площею 22,5 кв.м за адресою:  с. Сівка-Калуська, вул. Івана Франка, 57.
          3. Встановити АТ «Укрпошта» орендну плату в розмірі 1,00 грн. в рік, за використання нежитлового приміщення площею 22,5 кв.м за адресою: с. Сівка-Калуська, вул. Івана Франка, 57.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.
 
 
Міський голова                                                                            Андрій НАЙДА