ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.01.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    9
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2943
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Тимків Н.В.

   
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
25.01.2024     №   2943
 Про відмову у наданні дозволу на
розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
в оренду для городництва
гр.Тимків Н.В.
  
 
м.Калуш
(шістдесята сесія восьмого демократичного скликання)
 
 
          Розглянувши заяву(вх.№2244669 від 01.12.2023 року) громадянки Тимків Наталії Володимирівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 36, 123Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити громадянці Тимків Наталії Володимирівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5000 га в районі вулиці Павлика, 29в м.Калуші в оренду для городництва у зв’язку із невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації (ч.3 ст.123 Земельного кодексу України),оскільки згідно із генеральним планом міста Калуша 1979 року переважними видами функціонального призначення територіїє: територія зелених насаджень захисних та спецпризначення; територія складів та баз; територія комунальних підприємств та споруд інженерного обладнання; територія житлової та громадської забудови (змішана).
          2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                  Андрій НАЙДА