ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.01.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2945
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Янів Г.М. (площею 0,0305 га, вул. Малицької, 1-А м. Калуш)

  
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ

25.01.2024     №   2945

 Про відмову у наданні дозволу                                    на розроблення проекту землеустрою                      
щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Янів Г.М. (площею 0,0305 га, вул. Малицької, 1-А м. Калуш)
 
м.Калуш
(шістдесята сесія восьмого демократичного скликання)
 
 
Розглянувши заяву громадянки Янів Галини Михайлівни від 05.12.2023 (вх. №2245110)  щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 93, та ч. 3 ст. 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1.  Відмовити громадянці Янів Галині Михайлівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної в оренду орієнтовною площею 0,0305 га на вул. Малицької, 1-А в м.Калуш, на підставі ч. 3 ст. 123 Земельного кодексу України в зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам законів та ч. 1 ст. 134 Земельного кодексу України, а саме оскільки громадянкою Янів Галиною Михайлівною не надано підтверджуючі документи про наявність на вказаній земельній ділянці об’єктів нерухомого майна, що належать заявнику. 
         2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                               Андрій НАЙДА