ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.01.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2939
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду ТОВ “ХІМЗАВОД КАЛУШ”

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
25.01.2024     №   2939
 
Про надання дозволу на виготовлення                   технічної документації із землеустрою                  щодо встановлення (відновлення)  меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду
ТОВ “ХІМЗАВОД КАЛУШ”  
 
м.Калуш
(шістдесята сесія восьмого демократичного скликання)
 
 
          Розглянувши заяву ТОВ “ХІМЗАВОД КАЛУШ” (вх. №2247757 від 03.01.2024) про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 93, 120, 123 та ч .2 ст. 134 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав, номер відомостей про речове право: 52976285  від 16.12.2023 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ХІМЗАВОД КАЛУШ” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,3166 га, (кадастровий номер: 2610400000:02:001:0094), яка знаходиться на вул. Заводська, 14 в м. Калуш, Івано-Франківської області, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  (код КВЦПЗ 11.02).
           2. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ХІМЗАВОД КАЛУШ” подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
            3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                  Андрій НАЙДА