ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.02.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3002
Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Калуської міської територіальної громади іншого окремого індивідуального визначеного майна (Роботизований комплекс для відновлення навичок ходьби Gait Trainer GT II)

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
29.02.2024     №   3002
 Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Калуської міської територіальної громади іншого окремого
індивідуального визначеного майна
(Роботизований комплекс для відновлення навичок ходьби Gait Trainer GT II)
м.Калуш
(шістдесят друга сесія восьмого демократичного скликання)
 
 
 
        Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»,  беручи до уваги рішення Івано-Франківської обласної від 22.12.2023 №832-28/2023 «Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» у комунальну власність Калуської міської територіальної громади», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Калуської міської територіальної громади іншого окремого індивідуального визначеного майна, а саме: роботизований комплекс для відновлення навичок ходьби Gait Trainer GT II (Пристрій підтримки ваги для системи відновлення функції ходьби динамічний: Реабілітаційний тренажер типу «gait»), (інвентарний номер: 10475338, рік випуску 2022).
 
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького та Наталію Кінаш.
 
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА