ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.03.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3112
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Шинкарю Р. Д.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28.03.2024 3112

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду
гр. Шинкарю Р. Д.
м.Калуш
(шістдесят третя сесія восьмого демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянина Шинкаря Романа Дмитровича (від 13.02.2024 вх. №2252566) про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав (номер відомостей про речове право: 53010925 від 15.12.2023 року), враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл громадянину Шинкареві Роману Дмитровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,2550 га, яка розташована на вулиці Б. Хмельницького, 18-В в с. Тужилів, Калуського району, Івано-Франківської області, для іншого сільськогосподарського призначення.
  2. Громадянину Шинкареві Роману Дмитровичу подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
  3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                   Андрій НАЙДА