ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.03.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3077
Про надання дозволу комунальному підприємству «ЕКОРЕСУРС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на отримання кредиту для придбання вагового обладнання з встановленням та надання дозволу на внесення в заставу майна підприємства

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28.03.2024 3077

Про надання дозволу комунальному підприємству «ЕКОРЕСУРС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на отримання кредиту для придбання вагового обладнання з встановленням та надання дозволу на внесення в заставу майна підприємства м.Калуш
(шістдесят третя сесія восьмого демократичного скликання)

Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про публічні закупівлі», з метою забезпечення стабільного функціонування комунального підприємства та виконання ним поставлених завдань в інтересах Калуської міської територіальної громади, беручи до уваги лист комунального підприємства «ЕКОРЕСУРС» від 20.03.2024 № 47, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики та з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл комунальному підприємству «ЕКОРЕСУРС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (код за ЄДРПОУ 42068580) на отримання кредиту у АБ «УКРГАЗБАНК» (ідентифікаційний код юридичної особи 23697280) в сумі, що не перевищує 1 700 000,00 грн. (один мільйон сімсот тисяч гривень 00 коп.) на придбання вагового обладнання з встановленням терміном до 5 років від дати підписання кредитного договору.
  2. Надати дозвіл комунальному підприємству «ЕКОРЕСУРС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на передачу в заставу майна підприємства, а саме: компактора XCMG модель ХН263J, балансовою вартістю 3 140 069,49 грн. (три мільйони сто сорок тисяч шістдесят дев’ять гривень 49 коп.).
  3. Усі істотні умови кредитної операції (фактичну суму кредиту, термін, майно, що купується та передається в заставу, розмір власного внеску, розмір плати за користування кредитом (відсоткова ставка та комісії банку, інше) затвердити окремим рішенням Калуської міської ради.
  4. Комунальному підприємству «ЕКОРЕСУРС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ забезпечити вжиття організаційно-правових заходів щодо виконання пунктів 1 та 2 цього рішення.
  5. Комунальному підприємству «ЕКОРЕСУРС» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ спрямовувати кошти на погашення фінансових зобов’язань за рахунок власних коштів підприємства до моменту завершення договірних відносин відповідно до укладеного договору, в іншому випадку, за відсутності власних коштів підприємства Калуська міська рада бере на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання умов кредитного договору протягом всього терміну його дії, у тому числі за рахунок виділення з бюджету Калуської міської територіальної громади коштів у розмірі та у строки, необхідні для повного та своєчасного виконання умов кредитного договору.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білецького та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.

Міський голова                         Андрій НАЙДА