ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

12.02.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 447
Про реєстрацію права власності на майновий комплекс за адресою: м. Калуш, вул. Медична ,6.

  1. РІШЕННЯ
 
Про реєстрацію права власності
на майновий комплекс за адресою:
м. Калуш, вул. Медична ,6.
 
                     З метою забезпечення права   Калуської міської об’єднаної територіальної громади в отриманні якісних послуг в галузі охорони здоров’я,   для налагодження роботи КНП «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад», враховуючи рішення Калуської районної ради від  _____________ № ________  та відповідно до ст..368 Цивільного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада:
ВИРІШИЛА:
 
  1. Вважати майновий комплекс на вул. Медична,6 в м. Калуші загальною площею 32465,4 кв.м спільною сумісною власністю Калуської міської об’єднаної територіальної громади в особі Калуської міської ради та громад  Калуського району в особі Калуської районної ради.
  2. Доручити міському голові Ігорю Матвійчуку спільно з головою районної ради Віктором Гільтайчуком вчинити дії щодо реєстрації речового права на майновий комплекс на вул.Медична, 6 у відповідності до п.1 цього рішення згідно з  вимогами чинного законодавства.
  3. Після реєстрації права власності у відповідності до цього рішення передати майновий комплекс (вул.Медична,6) в оперативне управління комунальному неприбутковому підприємству «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад».
  4. Звільнити КНП «Калуська центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад Івано-Франківської області» від сплати  адміністративного збору.
  5. Дати дозвіл власникам майнового комплексу на вул. Медична, 6 на розроблення проекту відводу земельної ділянки орієнтовною площею 11,3 га для обслуговування даного майнового комплексу.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу їх функціональних обов’язків .
 
Міський голова                                                                                  Ігор Матвійчук