ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

12.11.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 735
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки на вул. Павлика


Про надання дозволу на розроблення                        (_________  сесія  сьомого
проекту землеустрою  щодо відведення                 демократичного  скликання)                             
земельної ділянки на вул. Павлика
 
 
         Розглянувши заяву ОБСЛУГОВУЮЧОГО КООПЕРАТИВУ «ГАРАЖНИЙ КООПЕРАТИВ «АВТОПРИКАРПАТТЯ» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 41 123, 134 Земельного кодексу України, беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 24.09.2020 № 3490 «Про затвердження проекту детального планування території орієнтовною площею 5,5 га для забудови гаражів в гаражному кооперативі на вул. Павлика в м. Калуші», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл ОБСЛУГОВУЮЧОМУ КООПЕРАТИВУ «ГАРАЖНИЙ КООПЕРАТИВ «АВТОПРИКАРПАТТЯ» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,6388 га, яка знаходиться на вул. Павлика, в м. Калуші, для колективного гаражного будівництва.
             2. Зобов’язати ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ «ГАРАЖНИЙ КООПЕРАТИВ «АВТОПРИКАРПАТТЯ» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
             3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова