ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

12.11.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 738
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»

Про надання дозволу на виготовлення                              (_________  сесія  сьомого      
технічної документації із землеустрою                          демократичного  скликання)
щодо встановлення меж частини
земельної ділянки на яку поширюється
право сервітуту ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ
ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»
                 
 
             Розглянувши заяви ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою,  керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 79¹, 98-101, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 55¹ Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги технічну документацію із землеустрою, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергетичної, електричної та теплової енергії, площею 0,0048 га, яка включена до земельної ділянки комунальної власності площею 0,2295 га (кадастровий номер 2610400000:10:006:0081), яка знаходиться в м. Калуш, проспект іЛесі Українки, 27а.
            2. Зобов’язати ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» подати технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту, розроблену та погоджену відповідно до вимог чинного законодавства України, на розгляд і затвердження міською радою.                           
            3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова