ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

47

Дата реєстрації:

24.01.2018

Проголосовано:

25.01.2018 16:37:53

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    0
  • Не підтримали
    5
  • Утримались
    21
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 47

Текст:




47. РІШЕННЯ

 

 

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою  щодо відведення

земельної ділянки в оренду

ПП «ПІМЕТ»

 

 

            Розглянувши заяву ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПІМЕТ» про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 

 ВИРІШИЛА:

           1. Дати дозвіл ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ПІМЕТ» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,8500 га, яка знаходиться на вулиці Окружна,24, для обслуговування будівель і споруд.

            2. Зобов’язати ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПІМЕТ» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

           3. Доручити комісії з відшкодування Калуській міській раді збитків, завданих користуванням земельними ділянками комунальної власності територіальної громади міста Калуша без правовстановлюючих документів, розглянути питанння про визначення та відшкодування збитків завданих користуванням земельною ділянкою комунальної власності територіальної громади м. Калуша площею 0,8500 га, яка знаходиться на вулиці Окружна, 24, без правовстановлюючих документів  ПРИВАТНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ “ПІМЕТ”.

          4. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

          5. Зобов’язати ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПІМЕТ» здійснювати підприємницьку діяльність на земельній ділянці, орієнтовною площею 0,8500 га, яка знаходиться на вулиці Окружна,24 з дотриманням норм природо - охоронного законодавства України.

          6. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук

 

ДОДАТКИ

1 ПП ПІМЕТ.pdf Переглянути