ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

58

Дата реєстрації:

28.08.2019

Проголосовано:

29.08.2019 16:13:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 58

Текст:


 



58. РІШЕННЯ



 

 

Про надання дозволу на виготовлення               

технічної документації із землеустрою              

щодо встановлення (відновлення)  меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

в оренду підприємцю Слівінському В. В.

 

 

 

           Розглянувши заяву підприємця Слівінського Василя Володимировича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 27801675 від 06.09.2018 року,  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Дати дозвіл підприємцю Слівінському Василю Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду,  площею 0,1860 га, (кадастровий номер: 2610400000:29:006:0010), яка знаходиться на вулиці Вітовського, 52а, для обслуговування виробничої будівлі.

           2. Зобов’язати підприємця Слівінського Василя Володимировича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду.

           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

Міський голова                                                                           Ігор Матвійчук

 

ДОДАТКИ

1 Слівінський.pdf Переглянути