ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

361

Дата реєстрації:

28.06.2022

Проголосовано:

30.06.2022 11:54:11

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 361

Текст:


Про затвердженнятехнічних 

документацій із землеустрою щодо

інвентаризації земельних ділянок

та надання в оренду земельних ділянок

ФГ «ПРОГРЕС ТЕМП АГРО»,

ТОВ «АГРО-ГАЛИЧ-ІФ»

 

 

         Розглянувши заяви ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ПРОГРЕС ТЕМП АГРО», ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРО-ГАЛИЧ-ІФ» про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок та технічні документації із землеустрою, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України від 24.03.2022 № 2145-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», ст. ст. 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», ст. ст. 12, 123, 124, 125Земельного кодексу України,  Постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянокдля ведення товарного сільськогосподарського виробництва:

             1.1. площею 2,6300 га, яка знаходиться на території села Вістова, Калуський район, Івано-Франківська область ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «ПРОГРЕС ТЕМП АГРО»;

             1.2. площею 6,8079 га, яка знаходиться за межами населеного пункту села Бабин-Зарічний, Калуський район, Івано-Франківська область, для ведення товарного сільськогосподарського виробництваТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРО-ГАЛИЧ-ІФ».

 

2.Надати в оренду терміном на 1 (один) рік (без права поновлення договорів оренди землі) земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:

2.1.площею 2,6300 га, яка знаходиться на території села Вістова, Калуський район, Івано-Франківська область ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «ПРОГРЕС ТЕМП АГРО»;

             2.2. площею 6,8079 га, яка знаходиться за межами населеного пункту села Бабин-Зарічний, Калуський район, Івано-Франківська область, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРО-ГАЛИЧ-ІФ».

3. Укласти договори оренди на земельні ділянки зазначені у п. 2.1.-2.8.  та подати на Державну реєстрацію відповідно до вимог чинного законодавства України.

4. Встановити розмір орендної плати 8 (вісім) відсотків від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

5. Встановити,що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.

6.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

 

Міський  голова                                                 Андрій НАЙДА



 

ДОДАТКИ

1 Галич Агро Іф.pdf Переглянути
2 Прогрес Темп Агро.pdf Переглянути