ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

05.12.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 294
Про продаж земельної ділянки  несільськогосподарського призначення ТОВ «СП «БУДУЧНІСТЬ»


Про продаж земельної ділянки                                                   (_________  сесія  сьомого
несільськогосподарського призначення                                 демократичного  скликання)
ТОВ «СП «БУДУЧНІСТЬ»
 
 
              Розглянувши заяву ТОВ «СП «БУДУЧНІСТЬ» про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись  Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. 101, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги Висновок про експертну грошову оцінку земельної ділянки від 25.09.2019 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада  
ВИРІШИЛА:
               1. Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БУДУЧНІСТЬ» наступну ціну продажу земельної ділянки (з розрахунку за 1кв. м. земельної ділянки – 120 грн. 00 коп.) в сумі 352 440,00 грн. 00 коп. (без урахування ПДВ).
               2. Продати у власність ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БУДУЧНІСТЬ» земельну ділянку площею 0,2937 га (кадастровий номер 2610400000:38:003:0041), на вул. Івано-Франківська, 2, для обслуговування приміщення мийки (код КВЦПЗ 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).
               3. Доручити міському голові укласти від імені міської ради договір купівлі-продажу земельної ділянки.
               4. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СП «БУДУЧНІСТЬ» виготовити в двомісячний термін договір купівлі-продажу земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.
              5. Після переходу права власності на зазначену у рішенні земельну ділянку  зберігається дія всіх сервітутів встановлених на неї.
               6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
               7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 

Міський голова                                                                                           Ігор Матвійчук