ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

05.12.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 295
Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки в оренду підприємцю Сташку Р. Р.


Про затвердження  проекту землеустрою                        (_________  сесія  сьомого
щодо відведення  земельної ділянки                              демократичного  скликання)                  
в оренду підприємцю Сташку Р. Р.
 
 
               Розглянувши заяву підприємця Сташка Романа Романовича про надання в оренду земельних ділянок, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 30273836 від 08.02.2019 року,  висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  від 27.11.2019 року № 15275/82-19 виданий ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
             1. Затвердити підприємцю Сташку Роману Романовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0814 га, на вул. Б.Хмельницького, 75е, для обслуговування виробничих приміщень.
            2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років підприємцю Сташку Роману Романовичу земельну ділянку площею 0,0814 га, (кадастровий номер: 2610400000:06:008:0047), на вул. Б. Хмельницького, 75, для обслуговування виробничих приміщень, (код КВЦПЗ: 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).
             3. Зобов’язати підприємця Сташка Романа Романовича в місячний термін укласти договір оренди на земельну ділянку та подати його на державну реєстрацію.
             4. Землекористувачу:
             4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;            
             4.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
 
             5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття даного рішення.
             6.  Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
             7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                                    Ігор Матвійчук