ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

30.06.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 503
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

 
Про надання дозволу на виготовлення                             
технічної документації із землеустрою                        
щодо встановлення (відновлення)  меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
ТОВ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
 
 
         Розглянувши заяву ТОВ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 36710683 від 29.05.2020 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,3570 га, на вул. Долинська, 60д, для обслуговування виробничих будівель.
             2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ «ПРОМИСЛОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду.
            3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                                     Ігор Матвійчук