ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

09.07.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 520
Про внесення змін в рішення міської   ради  29.03.2018  № 1514 стосовно громадян Хлібкевич Н. В.та Федуна М. Б.  


Про внесення змін в рішення                                     
міської   ради  29.03.2018  № 1514                       
стосовно громадян Хлібкевич Н. В.
та Федуна М. Б.
 
 Розглянувши заяву підприємців Хлібкевич Наталії Володимирівни  та Федуна Миколи Богдановича, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
  1. Внести зміни в п. 1.7. рішення міської ради від 29.03.2018 1514 «Про надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою на земельні ділянки для надання їх в оренду» замінивши по тексту слова «громадяни Хлібкевич Наталія Володимирівна та Федун Микола Богданович» на «підприємці Хлібкевич Наталія Володимирівна та Федун Микола Богданович».
           2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                     Ігор Матвійчук