ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

09.07.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 521
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Кінашу В. І.


Про надання дозволу на розроблення                              
проекту землеустрою  щодо відведення                                                  
земельної ділянки в оренду гр. Кінашу В. І. 
 
 
          Розглянувши заяву громадянина Кінаша Віталія Івановича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, номе витягу: 9288030 від 15.12.2015 року, службову запису управління архітектури та містобудування, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
        1. Дати дозвіл громадянину Кінашу Віталію Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  воренду, орієнтовною площею 0,0366 га, яка знаходиться на пр. Л. Українки, 11а, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
            2. Зобов’язати громадянина Кінаша Віталія Івановича подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
          3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                                   Ігор Матвійчук