ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

14.08.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 583
Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду,  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту та надання в оренду земельної ділянки підприємцям Хлібкевич Н. В. та Федуну М. Б.

Про затвердження  проекту землеустрою щодо          (_________  сесія  сьомого
відведення  земельної ділянки в оренду,                   демократичного  скликання)
затвердження технічної документації
із землеустрою щодо встановлення меж
частини земельної ділянки на яку поширюється
право сервітуту та надання в оренду земельної ділянки
підприємцям Хлібкевич Н. В. та Федуну М. Б.
      
 
               Розглянувши заяви підприємців Хлібкевич Н. В. та Федуна М. Б. про надання в оренду земельної ділянки та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 98, 99, 100, 101, 120, 123, 124, 126 Земельного Кодексу України, беручи до уваги висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки від 29.08.2019  4414/82-19 виданий ГУ Держгеокадастру у Запорізькій області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
           1. Затвердити підприємцям Хлібкевич Наталії Володимирівні та Федуну Миколі Богдановичу:
            1.1. проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування виробничих будівель, на вул. Долинська, 88-т в межах міста Калуша (код КВЦПЗ 11.02).
           1.2. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту (07.02. - право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху) площею                                           0,0582 га та площею 0,0311 га, на вул. Долинська,88-т (код КВЦПЗ 11.02).
           2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років підприємцям Хлібкевич Наталії Володимирівні та Федуну Миколі Богдановичу земельну ділянку площею 0,5698 га (кадастровий номер: 2610400000:18:006:0025), яка знаходиться на вул. Долинська, 88-т, для обслуговування виробничих будівель (код КВЦПЗ: 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).
 
 
 
           3. В договорі оренди землі передбачити обмеження у використанні земельної ділянки площею 0,5698 га, (кадастровий номер: 2610400000:18:006:0025) у відповідності до затвердженої п 1. 2. цього рішення технічної документації.
           4. Зобов’язати підприємців Хлібкевич Наталію Володимирівну та Федуна Миколу Богдановича в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
           5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
           6. Землекористувачу:
           6.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    
           6.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
           7.  Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно .
            8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                                       Ігор Матвійчук