ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

14.08.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 584
Про погодження технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки без зміни цільового призначення ТОВ «ЗЕРНО ПРИКАРПАТТЯ»


Про погодження технічної документації                     (_________  сесія  сьомого
із землеустрою щодо поділу земельної                    демократичного  скликання)                                     
ділянки без зміни цільового призначення
ТОВ «ЗЕРНО ПРИКАРПАТТЯ»
 
 
          Розглянувши заяву ТОВ «ЗЕРНО ПРИКАРПАТТЯ» та технічну документацію із землеустрою, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 79¹, 93, 123, 125, 126 Земельного Кодексу України, ст. ст. 25, 56 «Закону України про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             
ВИРІШИЛА:
            1. Погодити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗЕРНО ПРИКАРПАТТЯ» технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 0,0586 га (кадастровий номер: 2610400000:18:004:0007), яка знаходиться на вул. Долинська, 52д без зміни цільового призначення (код КВЦПЗ: 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі) на земельні ділянки:
           -  площею 0,0144 га;
           -  площею 0,0442 га.
             2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.   
        
 
Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук