ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

04.01.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 921
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) підприємцю Горлач Л. П.

Про надання дозволу на виготовлення                       
технічної документації із землеустрою                 
щодо встановлення (відновлення)  меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
підприємцю Горлач Л. П.
 
         Розглянувши заяву підприємця Горлач Лесі Петрівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу: НВ-2611274992020 від 22.12.2020 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 34172319 від 14.11.2019 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл підприємцю Горлач Лесі Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,4948 га, (кадастровий номер: 2610400000:12:004:0091), яка знаходиться на вул. Пекарська, 14, для обслуговування викуплених нежитлових приміщень.
           2. Зобов’язати підприємця Горлач Лесю Петрівну подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду.
           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
          4.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                          Андрій Найда