ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

04.01.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 922
Про затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки цільове призначення якої змінюється громадянину Старомейському М. Т.


 
 
 
 
Про затвердження  проєкту землеустрою                     
щодо відведення  земельної ділянки цільове                          
призначення якої змінюється
громадянину Старомейському М. Т.
 
 
            Розглянувши заяву громадянина Старомейського Мирослава Тадейовича про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється та проєкт землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 123, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від № 2550 від 29.08.2019 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) для ведення садівництва в оренду гр. Старомейському М. Т.», висновок про розгляд документації із землеустрою від № 17881/82-20 від 11.11.2020 року виданий ГУ Держгеокадастру у Луганській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити громадянину Старомейському Мирославу Тадейовичу проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для городництва у землі для індивідуального садівництва, яка знаходиться  в районі вулиці Сівецька, в межах м. Калуш (код КВЦПЗ 01.05).
           2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,1022 га, кадастровий номер 2610400000:11:007:0008, яка знаходиться  в районі вулиці Сівецька, в межах м. Калуш із земель для городництва(код КВЦПЗ 01.07)  у землі для індивідуального садівництва (код КВЦПЗ 01.05) Старомейському Мирославу Тадейовичу.
          3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянину Старомейському Мирославу Тадейовичу земельну ділянку площею 0,1022га, кадастровий номер 2610400000:11:007:0008, яка знаходиться  в районі вулиці Сівецька, в межах м. Калуш, для індивідуального садівництва (код КВЦПЗ 01.05).
 
 
           3. Зобов’язати громадянина Старомейського Мирослава Тадейовича в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію відповідно до вимог чинного законодавства України.
         4. Землекористувачу:
         4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    
         4.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
          5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
         6.  Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно .
         7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                                       Андрій Найда