ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

07.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1413
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ОСББ «СВІТАНОК-П»

 
 
 
 
 
Про надання дозволу на розроблення                     
проекту землеустрою щодо відведення                  
земельної ділянки у постійне користування
ОСББ «СВІТАНОК-П»
 
 
               Розглянувши заяву ОСББ «СВІТАНОК-П» про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в постійне користування), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст.  12, 42, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «СВІТАНОК-П» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 0,3384 га,  яка знаходиться на вул. Данила Галицького, 3, м. Калуш для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
            2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            3. Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «СВІТАНОК-П» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування.
            4.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                             Андрій Найда
 

 

ДОДАТКИ

1 ОСББ_Свiтанок.pdf Переглянути