ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир МЕЛЬНИК

Статус:

Новий проект

Дата:

01.05.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 333
Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Калуської міської територіальної громади

 
Керуючись п. 24, ч. 1, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст. ст. 12, 285-289 Податкового кодексу України, ст. ст. 12, 206 Земельного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 року № 308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта», постановою Кабінету Міністрів України від 28.07.2021 № 821 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», беручи до уваги лист Антимонопольного комітету України від 31.01.2023 № 63-02/205 «Про погодження проекту рішення», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики; з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
         1. Установити на території Калуської міської територіальної громади ставки орендної плати за земельні ділянки комунальної власності, згідно з додатком.
         2. Рішення про ставки орендної плати, прийняті сільськими радами, що увійшли до Калуської міської територіальної громади, вважати такими, що з 01.01.2024 року втратили чинність.
         3. Управлінню земельних відносин Калуської міської ради опублікувати дане рішення відповідно до вимог законодавства України.
         4. Рішення набуває чинності відповідно до вимог Податкового кодексу України.
         5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики; з питань будівництва та землеустрою, з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 Міський голова                                                                  Андрій НАЙДА                                                                       

ДОДАТКИ

1 Аналіз РВ до проекту рішення про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки.pdf Переглянути
2 Додаток до проекту рішення про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки.pdf Переглянути